top of page

Latter infomation

1

Baggrund

Latter yoga er et godt valg for din sundhed og glæde. Er du stresset eller deprimeret eller vil du have mere glæde i dit liv? Så kan et latterkursus være det rette valg for dig.

Latter yoga er udviklet af den indiske læge Dr. Madan Kataria. Det er motion hvor alle kan komme til at grine uden humor, vittigheder og komedier. Latter yoga bliver udøvet i mere end 110 lande.

 

Vore latter instruktører er alle uddannet og har stor erfaring.

2

Info

Latter yoga får os til at føle mere energiske og sunde. 10-15 minutters latter yoga kan reducere stress, gøre dit immunforsvar glad og er medhjælpende til at positivt sind.

Når vi griner så begynder vores hjerne at producere endorfiner. Den skelner ikke mellem kunstig og naturlig latter ligegyldigt hvilken måde vi griner på, så er det super godt for kroppen.

Vi laver latter yoga øvelserne og de gør at der kommer naturlig latter som en "bivirkning". Dette sker meget hurtigt.

 

"Fake it until you make it" indgår i disciplinerne.

3

Fordele ved latter yoga

1. Godt humør og mere latter. Latter yoga hjælper med at ændre humøret positivt ved at dine hjerneceller udløser endorfiner. Du forbliver glad i lang tid og du kan opdage at du griner mere i løbet af dagen end du normalt gør.

2. Sund øvelse til at dæmpe stress. Latter yoga er lige som kredsløbsmotion i motionscentret, som er godt for dit hjerte og din blod cirkulation og afslappende for musklerne. Latter yoga reducerer stress og har positiv indvirkning på immunforsvaret.

3. Socialisering. Latter yoga er godt for vore relationer imellem mennesker. Latter smitter og vi føler os mere forbudne når vi griner sammen.

4. Positiv attitude i udfordrende perioder af vores liv. Latter hjælper med at udvikle en positiv attitude som er værdifuld når vi møder udfordringer i livet.

Kilde: www.laughteryoga.org

bottom of page